Het belang van Human Resources als echte businesspartner die meehelpt zakelijke doelstellingen te realiseren is niet eerder zo groot geweest. Ook CFO’s erkennen in toenemende mate de noodzaak voor aanwezigheid van het juiste talent in de organisatie om dit te bereiken en zien HR daarbij als sleutelspeler. Maar er moet steeds meer worden gedaan met steeds minder middelen.

Om talentmanagement vorm te geven is het belangrijk de efficiëntie te verbeteren. “Het is zaak je talentvolle medewerkers te koesteren. De medewerker maakt het verschil”, zegt Martijn Brand, algemeen directeur van ADP Nederland. “Een strategische focus op Human Capital Management is noodzakelijk.”

ADP heeft innovatie hoog in het vaandel staan, omdat dit HR-professionals helpt effectiever te werken. “ADP investeert doorlopend in de ontwikkeling van oplossingen die HR-teams verlossen van taken die niet direct bijdragen aan het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent”, vertelt Brand. ADP®iHCM bijvoorbeeld is ADP’s nieuwe HR-oplossing via de cloud die de hele loopbaancyclus van mensen ondersteunt, van werving tot pensionering. Het biedt uitgebreide self service mogelijkheden die lijnmanagers in staat stelt hun eigen carrière en die van het team vorm te geven en HR vrijmaakt van administratieve taken.

“Bedrijven hebben een uitdaging”, aldus Brand. “Zaken efficiënt inrichten of uitbesteden omvat alle aspecten van HRM, natuurlijk ook de salarisverwerking die vanzelfsprekend in orde moet zijn. Ook dat hebben we goed voor elkaar.” ADP is voor de 3de opeenvolgende keer uitgeroepen tot koploper in Gartner’s Magic Quadrant voor Payroll Business Process Outsourcing services. Kiezen voor ADP is kiezen voor efficiëntie, talent en service.

Recente stories