‘Secure’ de toekomst tegemoet

‘Secure’ de toekomst tegemoet

Voor de beste resultaten hoeven we niet per se fysiek naar kantoor. Dat bewezen de afgelopen jaren. Het leidde tot de huidige focus op hybride werken. “Die is wezenlijk anders dan het IT-perspectief dat we tot voor kort hadden,” start Patrick Govers, Managing director Benelux Comstor. “Wereldwijd sluiten organisaties aan op deze nieuwe ontwikkeling. Het leidt tot een grote vraag naar externe en flexibele werkoplossingen die een webservice voor vergaderingen of een laptop thuis ver overstijgen. Het gaat om de juiste tools voor samenwerken die altijd, overal en op elk apparaat te gebruiken zijn, inclusief de beveiliging die de gegevens van bedrijven én klanten beschermt. Die veiligheid is een integraal onderdeel van onze propositie. Omdat productiviteit nooit in gevaar mag komen.”
Comstor, sinds vijfentwintig jaar onderdeel van het wereldwijd opererende Westcon-Comstor, is een B-to-B value added distributeur van Cisco unified communications, netwerkinfrastructuur, datacenter, en securityoplossingen. Comstor creëert wereldwijde logistieke en flexibele, op maat gemaakte, financiële oplossingen en biedt pre-sales en technische ondersteuning. Dat doet ze voor grote internationale organisaties maar ook voor het MKB. Bij de Nederlandse vestiging in Houten bevindt zich ook het EMEA-warehouse.
Door professionalisering van het hybride werken ziet Govers de manier van communiceren meebewegen: “Hoe je als bedrijf gezien wilt worden, gaat digitaal een grotere rol spelen. Ook zal het digitale aanbod toenemen. Life Cycle Management is daarbij superbelangrijk en het belang van managed services stijgt. Met toegevoegde waarde én beveiliging als onderscheidend item, want daar staan wij voor.”

www.comstor.nl