Online rendement voor ondernemers

Online rendement voor ondernemers

Goeiezaak.com is niet zomaar een dertien-in-een-dozijn digitaal bureau, vertelt Robert-Jan van Tongerloo. “We zijn niet alleen ondernemers. We begrijpen ondernemerschap. Het is een manier van denken, van handelen, van ownership nemen. En dat is dus precies wat wij online voor andere ondernemers doen. Wij optimaliseren alle online marketingkanalen die hun onderneming nodig heeft, allemaal vanuit de diepe overtuiging dat wij onze klanten kunnen helpen met het realiseren van online rendement.

“Dat doen we door de dialoog aan te gaan. We combineren de kracht en kennis van beide partijen, creëren synergie tussen de marktkennis van de klant en onze expertise op het gebied van online marketing. Inzichten, data en analyses vormen we om naar concreet online advies waarin de eindgebruiker altijd centraal staat. We zorgen dat we steeds weer evalueren en optimaliseren. Continu. Door onze pragmatische werkstructuur en nauwe samenwerking met de klant zijn we altijd in staat om te leren en te veranderen. Die vrijheid en kruisbestuiving is onmisbaar en geeft ons energie.

“Met 50% groei per jaar over de afgelopen vijf jaar behoort Goeiezaak.com tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat komt doordat we meetbare meerwaarde toevoegen voor onze klanten. We hebben alle skills in huis om op online rendement aan te sturen, maar ook de visie en denkwijze die nodig zijn om te bepalen hoe wij ondernemers het beste kunnen ondersteunen. We kunnen alles, maar doen per klant alleen wat nodig is om hen online optimaal uit de verf te laten komen. Omdat we verschil willen maken én omdat we begrijpen dat elke euro telt. Wanneer onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat immers ook.”

www.goeiezaak.com

Recente stories