Klanten van Spark design & innovation zijn belangrijke spelers in hun eigen wereldmarkt. “Wij creëren producten voor marktleiders.” Hoe? Door technische innovaties, slimme oplossingen en integraal goed ontworpen producten.

Het Rotterdamse bureau werkt voor grote namen als Honeywell, Quooker, La Marzocco en The Ocean Cleanup. Maar ook voor minder bekende wereldmarktleiders als Holmatro, waarvoor het onlangs nog een iF Gold Design-award won voor brandweergereedschap.

Michel van Schie, Managing Partner: “Productontwikkeling is een complex en riskant proces. Na het bepalen van de juiste propositie moeten technologische hordes worden genomen en alle productfuncties worden geïntegreerd in een ontwerp dat past bij het merk. Esthetiek, produceerbaarheid en geldende wet- en regelgeving zijn deel van de puzzel.”

Spark design & innovation beheerst dit proces door dertig jaar ervaring, een doorontwikkelde agile aanpak, een gedreven team en een uitgebreid netwerk. Spark focust zich steeds meer op producten voor de industrie, medische producten en robotica. Mooi voorbeeld is de nieuwste generatie medicijnscanners, waarbij Spark design & innovation rondom de AI-technologie van ZiuZ een machine heeft ontwikkeld die op performance en design de concurrentie voorbijstreeft.

Van Schie’s advies: ga niet alleen aan de slag met productontwikkeling. Kies een partner met bewezen trackrecord. Bij Spark design & innovation staat in ieder geval een enthousiast team van nieuwsgierige ontwerpers en engineers klaar om de producten te ontwerpen voor marktleiders van morgen.

Recente stories