ASolutions levert gebruiksvriendelijke en toekomstvaste maatwerkoplossingen. Op tijd en binnen budget. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van client/server-applicaties, multi-tier applicaties en dynamische websites. Het gehele ontwikkeltraject – van functioneel ontwerp tot en met oplevering en onderhoud – wordt in samenspraak met de opdrachtgever uitgevoerd, zodat applicaties volledig op de wensen van de klant zijn afgestemd. Bovendien kijkt ASolutions naar de toekomst wat inhoudt dat het applicaties ontwikkelt die eenvoudig zijn aan te passen aan veranderende wensen of nieuwe ontwikkelingen in de organisatie.

Via een eigen software requirement specification-methodiek om projecten aan te pakken kunnen wij maatwerkoplossingen fixed price aanbieden, aldus commercieel directeur Erwin Bretscher. Mede hierom heeft het bedrijf een aanzienlijk aantal toonaangevende klanten in Nederland aan zich weten te binden. Ook de kwaliteit van de oplossingen en de hoge acceptatiegraad onder eindgebruikers zijn redenen waarom ondernemend Nederland voor de applicaties van ASolutions kiest. Een voorbeeld van hoe ASolutions complexe processen op een gebruiksvriendelijke manier weet te ondersteunen, is het project voor voedselbanken.

 

Het bedrijf is hiervoor genomineerd als meest Maatschappelijk Verantwoorde ICT-onderneming van het jaar. ASolutions biedt alle voedselbanken in Nederland gratis de webapplicatie aan voor de registratie van klanten. Dankzij deze nieuwe software kunnen hulpverleners van de voedselbanken veel efficiënter werken. Voedselbanken kunnen bovendien de instellingen aanpassen aan hun eigen werkwijze, waardoor zij de intake van klanten en het verwerken van de juiste voedselpakketten zo professioneel mogelijk kunnen verrichten.

www.asolutions.nl

Recente stories