Maakt talent zichtbaar

Maakt talent zichtbaar

Mensen op een persoonlijke en professionele wijze helpen in hun ontwikkeling. Daar staat  Development Factory voor. Ze ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en beoordelen van medewerkers en wordt gerund door de partners Ineke Michon, Jan Slagmolen en Marlon Wolfhagen. Ze zijn specialisten in assessment en zijn dan ook blij met de MT1000 ranking.
“We zien het als een kroon op ons werk in het jaar dat we ons tienjarig bestaan vieren”, start Jan. Waarbij Ineke aanvult: “De kwaliteit van onze dienstverlening en adviezen is hoog. Onze rapportages schrijven we in gewone mensentaal. Opdrachtgevers koppelen terug dat onze adviezen helder zijn, of het nu gaat om selectie of loopbaanvraagstukken.”
“Een persoonlijke benadering is essentieel; deelnemers voelen zich op hun gemak. We vinden het belangrijk dat ze een leerzame en prettige dag hebben. Het is voor mensen al spannend genoeg”, aldus Marlon. Daarnaast is flexibiliteit een belangrijke kwaliteit. Ze schakelen snel, ontzorgen de opdrachtgever en leveren altijd maatwerk. Er is de beschikking over een breed instrumentarium en ze werken nauw samen met verschillende testuitgevers.
Voor de start met de Development Factory werkten de partners bij een groot Amerikaans adviesbureau. Ineke: “We zijn alle drie inhoud gedreven en willen graag de aandacht geven die nodig is. Nu kunnen we dagelijks vanuit passie voor ons vak, de vraag van iedere klant zo goed mogelijk beantwoorden. En heeft iemand meer tijd of ondersteuning nodig, dan kan dat.”
“Wij hebben ervaring met deelnemers en bedrijven uit verschillende sectoren en culturen. We doen ook Engelstalige assessments”, vult Marlon aan. “Alles om talent zichtbaar te maken!”

Recente stories