How & Knower is al tien jaar dé specialist in trainingen en opleidingen op het gebied van online marketing. De praktijkgerichte trainingen bestaan altijd uit ’weten’ en ‘doen’; kennis geeft inzicht en doen geeft ervaring. “Voor het derde jaar op rij staan we met vijf sterren bovenaan in de Emerce 100. Dit laat goed zien dat we consistente kwaliteit leveren”, zegt Alexandra Spaai, CEO. “Nu zowel de doelgroep én het online marketing vak volwassen is geworden is het een logische stap voor ons om coaching on the job aan te bieden.

Een nieuw product bovenop het traditionele trainen wat we al zo lang goed doen. We zien intussen de behoefte groeien, nadat de kennis is opgedaan, om antwoord te krijgen op de vraag: maar hoe ga ik dit nu praktisch maken? Vanuit onze pool van freelance trainers – excellente professionals die altijd met één been in het werkveld staan en met het andere been in de functie van trainer – bieden we onze expertise aan.

Het is slechts een éénmalige investering voor bedrijven en organisaties om meer grip op de eigen campagnes en marketing te krijgen. En: het maakt organisaties slagvaardiger en meer flexibel. Bovendien levert het op lange termijn besparing op. De investering betaalt zich werkelijk uit. In plaats van voor outsourcing van bepaalde diensten te kiezen kan er met behulp van onze praktische ondersteuning vervolgens voor realisatie in huis gekozen worden. We zijn meer dan content dat we met coaching on the job opnieuw onze bijdrage kunnen leveren. ”

www.howknower.nl

Recente stories