Uit onderzoek blijkt dat er geen gebrek is aan ambitie bij ondernemers in het mkb, maar dat 60 procent van de ondernemers de tijd en rust zoekt om hun ambities de ruimte te geven. Multicopy The Communication Company helpt deze ondernemers op weg.

Algemeen directeur Annette Dales: “We doen dit aan de hand van een Refresh Gesprek. Daarin gaan we terug naar de kern van de onderneming. Terug naar de passie en de werkelijke uitdaging. Zo bepalen we kansen voor meer succes, die we omzetten in opvallende communicatie en daden vanuit het hart van de onderneming.”

Multicopy The Communication Company heeft als missie ondernemingen de grootsheid te geven die zij verdienen. Annette Dales: “Het mkb is de motor van de economie maar ziet zichzelf nog vaak als Calimero. Wij willen juist hen daarom ondersteunen bij hun communicatie. Je hoeft geen groot merk of groot bedrijf te zijn om toch opvallend en groots te kunnen communiceren. ”

Veel mensen Multicopy nog altijd met een copyshop associëren en dat vindt Annette Dales niet gek: “Daar komen we natuurlijk ook vandaan, maar we zijn met de markt en de vraag mee veranderd. We hebben onszelf creatief ontwikkeld tot een allround partner op het gebied van communicatie.”

Dat Multicopy nu hoog binnenkomt in de Management Top 1000 van dienstverleners zegt iets over hoe goed Multicopy-ondernemers deze transitie hebben gemaakt, weet Annette Dales. “Daar ben ik trots op. Zij zetten zich dagelijks in voor zo’n 50.000 mkb-bedrijven in ons land. Als we die allemaal de grootsheid kunnen geven die zij verdienen, dan hebben wij ons doel behaald.”

www.multicopy.nl

Recente stories