Burst is een internationaal opererend internetbureau dat grensoverschrijdende en kwalitatief hoogwaardige campagnes, websites en webshops creëert.

Een serieuze organisatie die haar klanten helpt met het behalen van hun doelstellingen. Managing partner Hans Maltha stelt relevantie en effectiviteit voorop bij het realiseren van grensverleggende oplossingen. "We willen mee kunnen bewegen met de consument," zegt hij. "Een belangrijke taak van ons bureau is antwoord geven op de vraag waar de consumenten zich bevinden, hoe zij zich bewegen en van welk platform zij gebruik maken. Om zo voor zowel on- als offline business te zorgen."

 

Burst heeft de blik gericht op morgen. Anticiperen op veranderingen en toekomstige mogelijkheden kenmerkt het bureau. "We werken nauw samen met onze klanten," vertelt Maltha. "Het zou dom zijn geen gebruik te maken van hun kennis en ervaring. Wie kennen hun klanten beter dan zij zelf? Gezamenlijk kunnen we voor een nog betere oplossing zorgen. Het gaat tenslotte om het bereiken van hun doelstellingen. Dat zullen we nooit uit het oog verliezen. Daarom experimenteert ons team veel met de nieuwe ontwikkelingen van het internet.

 

Hoe beweegt de consument van morgen zich? De door ons ontwikkelde campagnes, websites en webshops zetten de eindgebruiker aan tot actie. Na de livegang gaan we vervolgens aan de slag met het meten en analyseren van het gedrag van de gebruikers en optimaliseren we het platform op basis van deze data. Zo zorgen we dat het platform relevant blijft voor de eindgebruiker."

www.burst-digital.com

Recente stories