Burst

Burst

Branche
Internetbureaus
Overige informatie

Vestiging Rotterdam

                Kratonkade 9a, 3024 ES Rotterdam

                Telefoon: (010) 820 01 40

Vestiging Amsterdam

                Danzigerkade 53, 1013 AP Amsterdam

                Telefoon: (020) 308 05 78

E-mail: info@burst-digital.com

 

Twitter: https://twitter.com/burstdigital

 

Facebook: www.facebook.com/BurstDigital/

 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/burst-digital


KvK: 27181428

Werken is spelen

We willen sterk werk maken. Effectieve campagnes. Impactvolle sites. We stoppen niet voor het af is. Hoe we dat doen? Door nooit de lol uit het oog te verliezen. Dan is 60 uur per week geen probleem. Geef ons een stip aan de horizon en we gaan er recht op af, met de kortst mogelijke omweg.

It takes you

Met elkaar maken we het verschil. Jij en wij. Niet alleen als het gaat om de kwaliteit van het werk, ook in hoe we samenwerken. Gelijkwaardig. Betrokken. Met een scherpe focus. Als we onze krachten bundelen kunnen we grenzen verleggen en mooie dingen maken. Wanneer is het mooi? Als de uitdaging, het team en de oplossing samenvallen.

Klaar voor morgen?

Gisteren was anders dan vandaag en morgen is weer alles anders. Nog persoonlijker. Nog sneller. Nog wereldwijder. Dat niemand weet hoe morgen er uit ziet, maakt ons werk avontuurlijk. Er is geen status quo. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Compromisloos en scherp, want alleen de slimste wint. Zullen we beginnen?

Historie

Burst werd driemaal op rij (2012 + 2013 + 2014) één van de snelst groeiende internetbureaus in de EMEA volgens de Deloitte Fast 500. Groei is geen doel op zich, wel een bevestiging dat we steeds meer tevreden klanten aan ons weten te binden.