Gedreven bedrijven online laten groeien

Gedreven bedrijven online laten groeien

Ambitieuze bedrijven online laten groeien dat is wat We Provide doet als digitaal bureau met een sterke focus op techniek. “Met zo’n 35 developers excelleren wij in complexe projecten en helpen wij klanten verder in het online landschap!”

Maarten Kastelijn, Accountmanager E-commerce We Provide: “Onze klanten zijn toonaangevende klanten in hun branche, bovendien is hun webshop onderdeel van het primaire online proces. We zien dat bedrijven, in diverse sectoren, versneld van offline voor online kiezen. We Provide werkt graag voor bedrijven die erin geloven dat hun webshop het verschil maakt om hun doelgroep optimaal te bedienen.”

Toegevoegde waarde
Maarten: “Als technisch gedreven bedrijf willen we de online processen van onze klanten verbeteren. Ons onderscheidend vermogen ligt in het meedenken met de klant, passende oplossingen aanbieden en platformonafhankelijk werken. De focus ligt op drie platformen die onze basis vormen: Magento 2 Commerce, Shopware en Headless oplossingen.”

Online strategische partner
“Co-creatie met de klant is een essentiële werkvorm voor ons. Vanaf dag één zijn we bij onze klanten betrokken als online strategische partner. Het is bekend: goed scorende webshops hebben een sterke strategie met een goed technisch fundament. Development is key: webshops die goed vindbaar zijn, veilig en voorzien van de juiste structuur. In supersterke webshops kunnen bezoekers vinden wat ze zoeken.”

“Wij helpen klanten aan het beste e-commerceplatform en aan de beste processen. Onze inzet is de optimalisatie van de online klantstrategie. We zijn hiervoor met klanten in gesprek, draaien (fysiek) mee en verdiepen ons om de juiste oplossingen aan te dragen. My-Jewellery, Prominent, Logistiek Concurrent, Vogel’s, Reef en Buddha to Buddha zijn voorbeelden van klanten die we online helpen groeien.”

www.weprovide.com

Recente stories