Tal van ondernemingen overwegen hun applicaties naar de cloud te migreren. Hiermee besparen ze kosten en verbeteren IT afdelingen hun flexibiliteit waarmee ze sneller op- en af te kunnen schalen als dat nodig is. De uitdaging is dat vooraf goed inzicht moet worden verkregen in welke systemen wel en welke niet geschikt zijn voor de cloud. Bovendien moet data geconsolideerd en overgezet worden als de overstap wordt gemaakt. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de juiste security-maatregelen worden ingezet. Het applicatielandschap van een organisatie moet aan een aantal technologische voorwaarden voldoen om cloud-gereed te zijn. T-Systems kan hierbij helpen met zijn Cloud Readiness Services.

Een team van ervaren consultants evalueert welke applicaties naar de cloud gemigreerd kunnen worden. Hierbij adviseren zij ook hoe de overgang het beste kan plaatsvinden. Als trusted advisor helpt T-Systems zijn klanten maximaal te profiteren van de combinatie van bestaande (legacy) ICT en nieuwe mogelijkheden op het gebied van uitbesteding en cloud computing. Op basis van jarenlange ervaring geeft T-Systems diepgaand advies over welke systemen worden ondersteund door standaard cloud-oplossingen, en welke vragen om een geavanceerdere benadering.

 

T-Systems ondersteunt organisaties niet alleen bij de overgang naar cloudcomputing, maar waarborgt ook de ondersteuning en continue innovatie voor de langere termijn. De dienstverlener richt zich op de migratie, modernisering en integratie van applicaties en data; ook als het gaat om het overzetten van niet-standaard en legacy-applicaties naar de cloud. Met zeven jaar ervaring en een uitgebreide trackrecord in het leveren van cloud-services is T-Systems de perfecte partner om organisaties te ondersteunen bij de overgang naar de cloud.

 

www.t-systems.nl

Recente stories