Asito verbindt

Asito verbindt

Het in 1952 opgerichte Asito is tot op de dag van vandaag een betrouwbare en op resultaat gerichte schoonmaakpartner met 10.000 kleurrijke medewerkers, die met elkaar kwaliteit leveren en waarborgen. “Uit deze diversiteit, van personen en persoonlijkheden, put onze organisatie enorme kracht”, vertelt algemeen directeur Charles Vinke. “Wij omarmen en gebruiken deze verschillen. Wij zijn daarin succesvol, omdat wij het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij hoog in het vaandel hebben staan. Zo zien wij maatschappelijk verantwoord ondernemen! Denken én doen door verbindingen te maken en te benutten.”

Asito levert dus een schone werk- en leefomgeving met meerWaarde. Asito is bijvoorbeeld initiatiefnemer van het Nationaal Integratiediner en 1.000.000 druppels. Ook milieubewustzijn heeft voorrang bij Asito. “Asito werkt CO2-neutraal,” aldus Vinke. “We kiezen zo veel mogelijk voor duurzame en milieubewuste producten. Zo hebben wij zelf het schoonmaakmiddel Asito Element ontwikkeld, dat niet schadelijk is voor het milieu en tegelijk uitstekende resultaten oplevert.”

“Wij willen op alle niveaus zo goed mogelijk werk afleveren”, zegt Vinke. Kennis, ervaring klantgerichtheid en vakmanschap zijn dan ook eigenschappen die Asito koestert. “Iedereen is trots op het geleverde werk. Dat zit in ons DNA ingebakken, en dat geven wij door aan alle nieuwe medewerkers,” beklemtoont hij. Om dit te waarborgen investeert de onderneming in in- en externe vakopleidingen en de modernste communicatietechnologieën.

Recente stories