Asito

Asito

Branche
schoonmaak
Aantal medewerkers
10.000
Website
Overige informatie

asito

Plesmanweg 24
Postbus 375
7600 AJ Almelo

Telefoon: (0546) 48 49 50

E-mail: info@asito.com

 

Asito: best gewaardeerde schoonmaakbedrijf!
Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen. De kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.
Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie.

Duurzaam schoonmaakbedrijf: zowel voor onze mensen als voor onze klanten
Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers. Graag gaan we samen op pad om uw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu.