‘We leveren kennis via onze professionals’

“Wij willen een relatie voor de lange termijn aangaan. Daarom zijn we een IT-dienstverlener die verdergaat dan een detacheerder. Dit is denk ik de reden dat we nu zo hoog in deze lijst binnenkomen. Ik zie het toch als een bevestiging dat wij de juiste koers varen.”

‘We leveren kennis via onze professionals’

Gerbert Jan Valk is er trots op dat zijn bedrijf Linden-IT de hoogste nieuwe binnenkomer is in de categorie uitzendbureaus en detacheerders. “Blijkbaar waarderen onze klanten het dat wij IT-kennis leveren in de vorm van een persoon middels detachering.”

Academy

Valk had al ruime ervaring opgedaan in IT-detachering, opleidingen en IT als zelfstandige, toen hij in 2016 besloot om Linden-IT te starten. Hij legt uit: “Ik kon de kennis die ik had opgedaan hierin bundelen en iets doen waar mijn passie in ligt: het opbouwen en onderhouden van relaties.”

‘Linden-IT is meer dan een detacheerder ’

Centraal staat de eigen Academie. Hier kunnen de eigen IT-professionals hun kennis op een hoger niveau brengen, waardoor hun meerwaarde voor zichzelf en de klanten van het bedrijf stijgt. En de Academy biedt (maatwerk)trainingen en -opleidingen aan die geheel zijn afgestemd op de behoeften van de klanten. Hier zijn al meer dan tweehonderd trainees opgeleid en hebben ruim vijftienhonderd professionals cursussen gevolgd en certificaten behaald.

Ambitie

De diensten die het bedrijf aanbiedt zijn heel breed en lopen uiteen van helpdesk en werkplekbeheer tot softwaredevelopment, en van IT-management tot security. Voor een volledig overzicht zie www.linden-it.com. Valk: “We willen onze IT-professionals een zo breed mogelijk scala opdrachten kunnen bieden, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen.”

Linden-IT is sinds de oprichting gestaag gegroeid en telt inmiddels ruim 570 werknemers, verspreid over de vier vestigingen Amsterdam, Baarn, Den Bosch en Rotterdam en een kantoor in Lissabon. Hier blijft het niet bij, want de ambitie om internationaal verder uit te breiden is zeker aanwezig, zegt Valk.

Kan hij hiervoor aan personeel komen? “Op zich is dit goed te doen, dankzij onze traineeships en omscholingstrajecten in onze Academy. En mensen werken graag voor ons, dankzij de breedte van onze opdrachten. Dat houdt het voor hen interessant; ze kunnen zich altijd verder ontwikkelen en dit verhoogt weer hun waarde voor onze klanten.”

Recente stories