Uitgekiende mix van ervaring en jong talent

Als onafhankelijk adviesbureau is Strict al twintig jaar een begrip in de markt voor digitale innovatie. De medewerkers, een slimme mix van ervaring en jong talent, helpen organisaties bij de inzet van technologie voor een betere samenleving, van idee tot uitvoering.

Uitgekiende mix van ervaring en jong talent

“Samen met onze klanten werken we aan projecten die het genezingsproces van patiënten versnellen, die bijdragen aan onze nationale veiligheid en die ervoor zorgen dat vliegtuigen snel en veilig kunnen opstijgen”, zegt Wouter Borremans, managing director van Strict. Het is een greep uit spraakmakende projecten voor organisaties als Schiphol, alarmcentrales, KLM, Prinses Maxima Centrum en ProRail. “We adviseren onze opdrachtgevers en helpen hen bij het realiseren van digitale innovaties, van idee tot uitvoering. Dit doen we volstrekt onafhankelijk. Dat is uniek.”

‘We helpen opdrachtgevers bij de realisatie van digitale innovaties, van idee tot uitvoering’

Dynamiek in ideeën en drive

Uniek is ook de combinatie van ervaren consultants en jong talent, vervolgt hij. “Zo ontstaat enorme dynamiek in aanpak, ideeën en drive. De uitdagende manier van denken van de nieuwe generatie leidt tot heel veel inspiratie en ‘out of the box’-ideeën. Dat, gestuurd door de ruime kennis en ervaring van senior consultants, zorgt voor een geheel nieuwe dimensie in klantwaarde voor onze opdrachtgevers.”

Klanten en medewerkers waarderen die uitgekiende mix van ervaring en jong talent, weet Borremans. Ook de waardering van Strict als werkgever is heel hoog. “We zijn een topbedrijf om voor te werken, horen we. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en iedereen krijgt kansen om op tal van terreinen kennis en ervaring op te doen en innovatieve oplossingen te bedenken. Niets is mooier dan innovaties nuttig toepassen bij mooie opdrachtgevers.”

Resultaatafspraken

Bij veruit de meeste projecten werkt Strict vanuit een partnership met klanten en zijn de mensen van Strict onderdeel van het klantteam. “Daarbij gaan we resultaatafspraken niet uit de weg”, aldus Borremans.

Voor de toekomst voorziet hij een belangrijke verschuiving in ecosystemen: “Bij klanten groeit de behoefte om wendbaar te zijn en met maximale snelheid te kunnen profiteren van de nieuwste innovaties. Het vraagt om infrastructuur én architectuur die snel aanpasbaar zijn. Een multicloudomgeving is dan een oplossing. Technieken om geautomatiseerd cloud-agnostische systemen, applicaties en security uit te rollen gaan hierbij een doorslaggevende rol spelen.”

Recente stories