Online opleider verovert de wereld

Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, staat voor dat hij leren betaalbaar houdt én een bijdrage wil leveren aan de prestatie van medewerkers en organisaties. “De wereld van online leren is enorm gegroeid.”

Online opleider verovert de wereld

“Zo’n vier jaar geleden hebben we besloten dat we online leren wilden laten werken. Toentertijd vond men onbeperkt leren wel leuk, maar er werd nog niet zoveel gebruik van gemaakt. SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Ons verdienmodel is het abonnementenmodel. Kortom: bij succes wordt er verlengd.”

Schuurmans licht toe: “Tegenwoordig is het zo dat klanten vrijwel altijd verlengen. Hoe dat komt? SkillsTown scoort extreem hoog als het gaat om klanttevredenheid, ook ten opzichte van de concurrentie. Maar het is onze aanpak geweest die ons zo ver heeft gebracht. Wat hebben we precies gedaan? We zijn gaan kijken wanneer een klant voor verlenging koos. Natuurlijk, als hij tevreden is, maar we kwamen er ook achter dat onze doelstelling om bij te dragen aan de prestaties van medewerkers en organisaties én ons monitoringsysteem voor een ongelooflijk rendement heeft gezorgd.”

‘Onze hoge notering bewijst dat online leren werkt’

Gemakkelijk toegankelijk

“Sinds deze transparantie heeft de klant een ijkpunt voor wat wel en wat niet wordt geleerd in een organisatie. Vervolgens kun je hier weer intern op sturen. Soms zijn het ook de externe factoren die als een katalysator werken. Sinds de komst van covid-19 zien we een trendbreuk. Iedereen is om: online leren werkt. Onze ongelooflijke notering in de ranglijst bewijst dat! We worden zeer gewaardeerd omdat leren in onze genen zit en we ons blijven ontwikkelen. Steeds staan we in de leer- en presteerstand om organisaties verder te helpen en in staat te stellen om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen.”

Corporate MBA

“Vanuit de vraag van een klant lanceren we binnenkort de corporate MBA. Eigenlijk is elke medewerker en/of organisatie van de MBA gecharmeerd, maar het is nogal kostbaar per persoon. Wij lanceren de corporate MBA bedrijfsbreed, wat de markt in de wereld gaat veranderen. Alle mensen in de organisatie die ambitie hebben kunnen aan de slag met cases uit de eigen organisatie. Zo blijven we leren betaalbaar maken. En zijn we van een nationale online opleider uitgegroeid tot een internationale online opleider!”

Onze hoge notering bewijst dat online leren werkt

Recente stories