Kansen voor talenten

T-Systems, de dochteronderneming van Deutsche Telekom Groep, levert wereldwijd hoogwaardige ICT-diensten en blinkt uit in cloudtransformatie, digitalisering en security. Er zijn voor medewerkers volop groeikansen.

Kansen voor talenten

“In een aantrekkende markt voeden we talenten graag met mogelijkheden en uitdagingen”, aldus Sake Algra, Managing Director T-Systems Nederland. “We zijn een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waarde hecht aan ondernemerschap, innovatie en ontwikkeling van mensen. Naast onze traditionele ICT-infrastructuur en clouddienstverlening begeleiden wij onze klanten ook in de digitale transformatie.”

‘De bedrijfscultuur van T-Systems kenmerkt zich door innovatie’

Marieke Schut, Vice President HR T-Systems Nederland, vervolgt: “Wat T-Systems Nederland uniek maakt, is de schaalbaarheid. Met 450 medewerkers zijn we een middelgrote organisatie die werkt voor middelgrote bedrijven tot aan de Fortune 500’s, zoals Heineken en Shell, maar als onderdeel van Deutsche Telekom hebben we de reikwijdte van een globale speler.”
Algra: “Wij zijn dagelijks bezig met oplossingen rondom IoT, big data en blockchain om onze klanten te helpen in hun digitale transformatie.” Schut voegt toe: “Als innovatieve organisatie bieden wij onze medewerkers een ideale plek voor talentontwikkeling. Agile werken staat daarbij voorop en draagt bij aan een cultuur van zelfsturing, wendbaarheid bij verandering en daarmee aan een optimaal resultaat voor onze klanten.”

Volop carrièremogelijkheden

“Ons talentdevelopmentprogramma geeft medewerkers de kans om op verschillende gebieden ervaring op te doen en zich verder te kunnen ontwikkelen. Onze medewerkers werken aan complexe vraagstukken, zowel aan de IT- als de businesskant van onze klanten”, aldus Schut.

Belangrijke kernwaarden binnen T-Systems zijn: guts, focus, power en proud to be T. Je komt ze in alle aspecten van het werk tegen. Iedereen wordt bijvoorbeeld uitgedaagd om zich te verdiepen in de ontwikkelingen op de markt, en vooral wat dit betekent voor de business van de klanten. Deze kernwaarden zijn een verbindende factor bij T-Systems.

Innovatie

Algra: “Bij T-Systems is innovatie een belangrijke drijfveer; dit zie je terug in de oplossingen die wij bieden aan klanten.” Schut: “En dan is er nog onze MyTSNL-bedrijfsapp, waarin medewerkers gemakkelijk met elkaar in contact staan en ideeën kunnen uitwisselen. Ons gehele portfolio tref je hierin aan, inclusief presentaties en use cases. Alles draait om kansen creëren en ondernemerschap tonen. Dit is waar we als dochteronderneming van een wereldleider in communicatie- en informatietechnologie voor staan.”

Bedrijfscultuur van T-Systems kenmerkt zich door innovatie

Great Place To Work

Recente stories