‘Always one step beyond’

Het geheim van Itility is altijd die extra stap. Professionals Fleur Kappen, Reiner Bronsgeest en Jonathan Kaijser spreken uit ervaring. Ze voelen zich thuis bij dit ambitieuze digital-IT-consultancybedrijf, waar ze gericht zijn op persoonlijke groei én klanten helpen groeien.

‘Always one step beyond’

“Itility loopt voorop in de markt. Samen met de klant werken we aan innovaties die daadwerkelijk geïmplementeerd worden. Het past bij onze cultuur om zowel voor global enterprises te werken als voor kleine innovatieve start-ups. Wij investeren in en experimenteren met nieuwe technologieën, van AI tot IoT. Bovendien zijn we leverancieronafhankelijk, zodat we de beste oplossing voor onze klant kunnen kiezen”, zegt Reiner Bronsgeest, Managing Director. Hij is na de universiteit bij Itility gaan werken en in tien jaar tijd doorgegroeid. “Ik ben begonnen als analist en intussen stuur ik het team van managing consultants aan. Persoonlijke ontwikkeling is een speerpunt van de Itility-cultuur.”

‘Itility loopt voorop in de markt’

Hands-off IT

Ook Jonathan Kaijser kwam na de universiteit bij Itility werken en groeide van project officer naar DevOps-manager. Hij licht toe: “Onze DevOps-teams weten dat ze een écht goede oplossing moeten neerzetten, want naast implementatie verzorgen we ook het beheer. Dit gaat op afstand met code: hands-off IT.” Itility zit graag dicht tegen het corebusinessproces van de klant, vertelt hij. “Want zo kunnen we de meeste (meer)waarde bieden, bijvoorbeeld het productieproces voor klanten verbeteren of juist heel scherp op kostenreductie acteren.”

Work hard, play hard

Fleur Kappen, Operations Director, voltooide eerst haar scriptie bij Itility toen ze er acht jaar geleden in dienst trad. Intussen heeft ze diverse rollen vervuld aan de klantkant en aan de interne kant. Ze geeft aan dat de lat hoog ligt. “Work hard, play hard is ons motto. We werken hard voor onze klanten om ze verder te kunnen brengen middels de laatste innovaties op het gebied van data, IT-infra en software. We werken onder andere met ASML, KPN en TNO. Met de Itility Academy zorgen we voor de benodigde snelle leercurve van onze consultants. Play hard is natuurlijk ook belangrijk; ons hoogtepunt is de jaarlijkse Itility Summit, een heel weekend dat in het teken staat van training en teambuilding. En wist je dat we ons eigen bier laten brouwen?”

Kortom: ben je thuis in data, IT-infra of software en zet je altijd die extra stap? Kies dan Itility!

Work hard, play harder

Altijd een stap extra zetten

Recente stories