Als team naar de top

ConoScenza is een trusted advisor op het gebied van werkplek-IT. Binnen het team staan carrièreontwikkeling en collegialiteit voorop. Mede door de familiaire sfeer gaan de bijna honderd ConoScenza-specialisten dagelijks met veel plezier de mooiste uitdagingen aan.

Als team naar de top

Edwin Houben kwam zes jaar geleden binnen bij ConoScenza als technology professional. Nu is hij senior solution architect. “Ik heb altijd aan afwisselende projecten mogen werken”, zegt Houben. “Bij de Rijksoverheid ging het vaak om duizenden werkplekken. Als je dan later nog eens iemand spreekt en hij vertelt je dat er binnen zijn organisatie duizenden medewerkers gebruikmaken van een EUC-platform met jouw naam in het design … ja, dat is wel een kick. Maar ook kleinere klanten zijn interessant. Je hebt dan vaak minder tijd en budget om oplossingen te realiseren. Dat zijn ook mooie en leerzame uitdagingen.”

Kennisontwikkeling

Arjan Halm werkt sinds een aantal maanden als junior bij ConoScenza. “Ik ben nu technology professional, maar het is de bedoeling om me snel door te ontwikkelen tot consultant. Binnen ConoScenza heeft iedereen de kans om naar de positie te groeien die hij of zij ambieert. Per functie is beschreven welke skills en opleidingen daarbij horen; dat schept duidelijkheid over het groeipad. Momenteel volg ik een deeltijd-hbo-opleiding. Vanuit ConoScenza krijg ik hier alle mogelijke ondersteuning bij, zowel in tijd als in advies van collega’s.”

‘Je werkt aan afwisselende projecten’

Werksfeer

Naast carrièreontwikkeling noemen Houben en Halm allebei de werksfeer als pluspunt. “Het voelt als één grote familie”, zegt Houben. “Een aantal keer per jaar gaan we met het team op stap, zoals skiën in Oostenrijk en een weekend naar de Ardennen. Gewoon om lol met elkaar te maken en samen te ontspannen. Je partner krijgt op verjaardagen altijd een bloemetje bezorgd en met de kinderen wordt er Sinterklaas gevierd. Die aandacht voor je gezin, dat vind ik wel heel bijzonder.”

“Het valt mij op dat de lijnen binnen ConoScenza heel kort zijn”, zegt Halm. “Ik hoef niet langs ieder directielid als ik ergens toestemming voor wil hebben. Als ik ergens niet uitkom, hoef ik maar een collega te bellen en hij helpt meteen. Je staat nooit alleen. Zoals Edwin graag zegt: je kunt hier terugvallen op een team met meer dan duizend jaar IT-ervaring.”

No-nonsense, duidelijk advies en transparant kostenplaatje

Goede organisatie om mij binnen de ICT te ontwikkeling

Recente stories