Zelf online adverteren: de weg naar succes

Als ondernemer ben je waarschijnlijk bekend met de kracht van online adverteren. Maar als je geen online advertising marketeer, social media expert, Google-goeroe of marketplace specialist bent, zou je kunnen denken dat je volledig afhankelijk bent van mediabureaus. Nou, laten we dat misverstand meteen uit de weg ruimen – dat is absoluut niet het geval!
Bij goede mediabureaus staat de klant altijd voorop. Of je nu een grote, middelgrote of kleine onderneming bent of een bescheiden startup, er zijn kansen voor iedereen. We begrijpen dat het voor kleinere ondernemers wat uitdagender kan zijn. Het opstellen van een online strategie en het implementeren van een online campagne kunnen namelijk behoorlijk wat tijd en geld kosten. Niet te vergeten dat personeelskosten en andere uitgaven ook in de mix zitten.
Dus, hoe kunnen we ervoor zorgen dat producten en diensten voor elke ondernemer toegankelijk zijn? Het antwoord is eigenlijk eenvoudiger dan je zou denken: maak het proces behapbaar. Hak het in kleine stukjes die grotendeels geautomatiseerd kunnen worden.

Online Adverteren, Zelf en Simpel

Wil je zelf online adverteren op prachtige websites, zowel in Nederland als daarbuiten? Wil je adverteren op basis van postcode(s), gps-coördinaten (voor hyperlocal mobiel adverteren), plaats(en), regio(s), provincies of land? En wil je al je resultaten overzichtelijk weergegeven hebben in een begrijpbaar rapportage dashboard, zonder ingewikkeld jargon? Goed nieuws – dat kan!
Kijk eens naar AMLocal en ontdek onze “Doe het zelf” optie. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die voor je open liggen. Met AMLocal kun je zelf de touwtjes in handen nemen als het gaat om online adverteren. We hebben het proces vereenvoudigd en geautomatiseerd, zodat het voor elke ondernemer haalbaar is. Je hebt de volledige controle en kunt je advertenties precies afstemmen op je doelgroep, locatie en budget.
Kortom, als je dacht dat online adverteren gereserveerd was voor de grote jongens met diepe zakken, dan heb je het mis. Bij AMLocal geloven we in de kracht van zelfstandige ondernemers en bieden we je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om online te adverteren als een PRO. Dus waar wacht je nog op? Ga naar onze website en klik op “Doe het zelf.” De wereld van online adverteren ligt binnen handbereik, en we helpen je graag om daarvan te profiteren.

Over de auteur

Oscar Peter is Product Lead Programmatic & Head of AMLocal bij Abovo Maxlead

Recente expert-content