Vosko

Vosko

Branche
ICT
KvK nummer
29031508
Opgericht
1976
Aantal medewerkers
125
Adres

Bezoekadres
Kampenringweg 43
2803 PE  GOUDA

Postadres
Postbus 331
2800 AH  Gouda
Telefoon: 0182-622822
E-mail: info@vosko.nl

Website
Social media

Betrouwbaar verbinden

Vosko ontzorgt de grootzakelijke markt door gebruikers en systemen veilig en betrouwbaar te verbinden. Wij doen dat met de beste technische kennis, uitstekende services en door een betrouwbare en betrokken partner van onze klanten te zijn. Onze klanten vertrouwen dagelijks op onze betrouwbare en veilige oplossingen in:

  • Enterprise Networking
  • Wlan & Mobility
  • Security
  • Datacenter
  • Collaboration

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is ondernemen met balans tussen economische-, sociale- en milieubelangen.

Duurzame bedrijven kijken niet alleen naar hun winstcijfers, maar ook naar de gevolgen van hun bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. En niet alleen naar de huidige gevolgen daarvan, maar ook naar de gevolgen in de toekomst.

Het bedrijf voert al jaren actief een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemersbeleid, waarbij de waardes ‘mens’ en ‘milieu’ centraal staan met als doel bij te dragen aan een betere maatschappij. Duurzaamheid, iets betekenen voor de maatschappij en waarde toevoegen voor volgende generaties zijn zeer herkenbare elementen binnen de cultuur van de onderneming.

Als een van de allereerste bedrijven in onze branche heeft het bedrijf het MVO beleid laten certificeren volgens de MVO Prestatieladder Niveau 3 en uiteraard beschikt ons bedrijf over het ISO 14001 Milieu-certificaat. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van zonnepanelen op het kantoordak om schone energie te produceren.