Vosko streeft er niet alleen naar om betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige bedrijfsnetwerken voor de grootzakelijke markt te creëren en te onderhouden. Loyale en tevreden klanten die bereid zijn om Vosko bij hun relaties aan te bevelen, vindt het bedrijf ook uiterst belangrijk. “De veiligheid en betrouwbaarheid van onze netwerk- en communicatieoplossingen hebben geleid tot groot vertrouwen bij onze klanten”, vertelt Vosko’s directeur Marc Gozeling.

Door kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel te voeren is Vosko de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een van de bekendste netwerkspecialisten in Nederland met grote kennis van LAN’s/MAN’s/WAN’s, datacenters, WiFi & Location Based Services, beveiliging en DNS/DHCP. “Het bedrijfsnetwerk is uiterst gecompliceerde materie geworden, maar voor de gebruiker moet het wel eenvoudig blijven”, zegt Gozeling. “Bedrijven hebben daarom meer dan ooit behoefte aan een netwerkspecialist die voor betrouwbare en veilige communicatieoplossingen kan zorgen.” Uit onderzoeken blijkt dat klanten Vosko waarderen wat betreft kennis en betrouwbaarheid, wat resulteert in vertrouwen en loyaliteit. “Ik ben er stellig van overtuigd dat die loyaliteit voortkomt uit het feit dat Vosko een typisch familiebedrijf is met degelijkheid, stabiliteit en bevlogenheid als basis”, benadrukt Gozeling.

“Wij streven naar een vertrouwensrelatie met onze klanten in plaats van naar groei. Onze klanten zijn immers onze beste verkopers. Wij hebben niet de ambitie om het grootste bedrijf in Nederland te worden. Wel willen we de beste netwerkspecialist blijven. Als je alleen maar wilt groeien, dan doe je op een gegeven ogenblik concessies aan flexibiliteit, kwaliteit en service, en dat zijn we niet van plan.”

www.vosko.nl

Recente stories