Vodafone

Vodafone

Branche
Telecom
Website
Overige informatie

Vodafone Libertel B.V.

Hoofdkantoor

Avenue Ceramique 300
6221 KX Maastricht

Simon Carmiggeltstraat 6

1011 DJ Amsterdam

 

Postbus 2251

1000 CG Amsterdam

Telefoon: (043) 355 55 55

 

@VodafoneNL

www.vodafone.nl/ready

www.linkedin.com/company/ready-business

 

BTW-nummer NL.800755133B01
KvK-nummer 14052264

Ons bedrijf
Als internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie willen we wereldwijd onze 404 miljoen klanten de beste dienstverlening geven en hier ook bekend om staan. We willen onszelf voortdurend verbeteren en daar hebben we de beste mensen voor nodig.

 

De Vodafone cultuur
Geen dag bij Vodafone is hetzelfde. Ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en met zijn allen werken we hard om de beste resultaten te leveren. Waar of wanneer we dit doen is niet van belang. Ons mobielwerkenconcept stelt iedereen in staat om flexibel te werken.

Onze werkomgeving
Onze kantoren bestaan uit open ruimtes en flexibele werkplekken. Of je nu gaat zitten aan een bureau, aan de projecttafels of in een van de vergaderruimtes, alles in het gebouw is ingericht om de samenwerking en het delen van ideeën te stimuleren.

Mobiel werken
Wij geloven dat medewerkers het meest creatief en productief zijn als ze kunnen werken waar en wanneer ze dat willen. Daarom ondersteunen wij het mobiel werken. Als medewerker krijg je een laptop met mobielbreedbandverbinding en smartphone, zodat je de mogelijkheid hebt om overal te werken.