Vodafone | Toekomstbestendig met Ready Business

Vodafone | Toekomstbestendig met Ready Business

Wil een bedrijf toekomstbestending zijn, dan moeten werknemers overal kunnen communiceren, ongeacht op welk apparaat of met welke verbinding. “Met Vodafone Unified Communications (UC) maken we dit mogelijk”, vertelt Alexander Saul, Directeur Zakelijke Markt Vodafone. “Hiermee bieden we organisaties één platform waarin hun vaste en mobiele telefonie geïntegreerd is, maar ook andere vormen van communicatie als e-mail en conferencing. Met UC zorgen we voor één gebruikerservaring, zodat communicatie makkelijk en snel verloopt.”

Volgens Saul draait het in 2016 niet langer om het verzamelen van data, maar om hoe we die gegevens intelligent gebruiken. “Big data bevat een gigantische hoeveelheid aan innovatieve businessmogelijkheden. Met de juiste technologie zijn deze kansen snel te ontsluiten, zodat bedrijven hun concurrenten op achterstand zetten. Vodafone heeft daar Ready Business voor: schaalbare en flexibele oplossingen die medewerkers verbinden en in staat stellen klantgericht te werken.”

 

Door 4G zal het dataverkeer exploderen. “In 2020 verwachten we op jaarbasis meer dan 1 exabyte te verwerken, in 2022 gaan we door de grens van 1 zettabyte”, zegt Saul. “Daarom investeren we continu in ons netwerk, ook op het gebied van veiligheid en privacy. Alleen zo slagen we erin marktleider te blijven in het grootzakelijk segment en een klant als de overheid aan ons te binden. Recentelijk werd ons netwerk nog tot het beste van Nederland verkozen, een bewijs dat Vodafone echt toegevoegde waarde levert. Ook in de toekomst willen we de business van onze klanten verrijken, zodat medewerkers én consumenten alle mogelijkheden uit hun netwerk halen.”

 

www.vodafone.nl/ready