TwynstraGudde

TwynstraGudde

Branche
Organisatieadviesbureau
KvK nummer
31032713
Opgericht
1964
Aantal medewerkers
>300
Adres

TwynstraGudde
Oliemolenhof 14a
3812 PB Amersfoort

Postadres:
Postbus 907
3800 AX Amersfoort

Telefoon: 033 467 77 77
Email: info@tg.nl

Social media

Over TwynstraGudde

Bij TwynstraGudde werken adviseurs en managers aan veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan veiligheid, energie, klimaat, digitalisering, mobiliteit, duurzaamheid, financiën en gezondheid. We bieden onze opdrachtgevers binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Iets creëren van blijvende waarde, daar gaan we voor. Daardoor hebben we een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.

Werken met TwynstraGudde betekent samenwerken in een eerlijke en robuuste dialoog. Al bijna 60 jaar vormen we een onmisbare schakel tussen organisaties en de vele belanghebbenden daaromheen. Je ziet dat terug in alles wat we doen. Resultaat staat voorop, maar niet ten koste van alles. We willen dat je je tegelijk begrepen en uitgedaagd voelt. We verbinden, verhelderen, jagen aan, maken meters en komen steeds weer met werkbare, creatieve oplossingen van blijvende waarde. Ieder advies is uniek, geen opdracht is hetzelfde. Maar we hebben altijd één gezamenlijk doel: organisaties sterker en veerkrachtiger maken. Klaar voor de toekomst.

Onze expertise

Bij ons werken professionals met uiteenlopende expertises. Onze adviseurs opereren altijd samen, maar wel vanuit hun eigen vakgebied en perspectief. Ze koppelen een brede kijk op samenwerkingskunde, project- en programmamanagement, veranderkunde en organisatiekunde aan specifieke kennis van een markt of vakgebied. Wij helpen organisaties veranderen. Dan adviseren we niet alleen, maar voelen we ons ook verantwoordelijk voor de uitvoering. Wat dat betreft staan we liever in het veld dan langs de zijlijn.

Internationaal netwerk

Wij hebben een strategisch partnership met Cordence Worldwide, een groep van onafhankelijke adviesbureaus uit de hele wereld. Wat we delen: een eigenzinnige visie op het adviesvak. En onze specifieke kennis die van waarde is voor buitenlandse overheden en organisaties. Zoals bijvoorbeeld onze betrokkenheid bij deltaplannen in Bangladesh en Indonesië.