Traffic Builders BV

Traffic Builders BV

Branche
Advertising Services
KvK nummer
39075117
Opgericht
2001
Aantal medewerkers
75
Adres

Traffic Builders B.V.   Google maps
Digital Marketing Intelligence
WTC Carlton
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere
Telefoon: 036- 820 22 00
E-mail: info@traffic-builders.com

Social media

Traffic Builders is een gespecialiseerd digital marketingbureau met passie voor resultaatgedreven digital marketing en sales. Van de ontwikkeling van een complete, integrale digital marketingstrategie tot de inzet van specifieke marketingkanalen en tactieken voor leadgeneratie, sales en branding. Zowel nationaal als internationaal. Wij maken jouw ambities waar!

Traffic Builders is in 2001 opgericht als één van de eerste zoekmachinemarketingbureaus van Nederland. Onze drijfveer om de beste te zijn in ons vakgebied heeft geleid tot een toonaangevende reputatie op het gebied van SEO en SEA (o.a. Google AdWords & Bing Ads). Zo staat Traffic Builders al 9 jaar op rij in de Emerce top 100 beste e-business bedrijven. In 2010 en 2014 zijn we verkozen tot beste bureau in de categorie zoekmachinemarketing.

In de loop der jaren heeft Traffic Builders zich ontwikkeld van zoekmachinemarketingspecialist tot gespecialiseerd online marketingbureau met de volgende expertisegebieden:
-           Digital marketing strategy
-           Display advertising (RTB, programmatic buying, YouTube)
-           Digital out of Home
-           Social media advertising
-           Search Engine Optimization (SEO)
-           Search Engine Advertising (SEA)
-           Digital analytics
-           Customer Experience Optimization
-           Creactive Development

In samenwerking met onze zusterorganisatie Traffic Builders People ondersteunen we opdrachtgevers ook bij het opbouwen in van inhouse expertise via werving en selectie, interim en detachering binnen het digitale werkveld.