Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions (TSS)

Branche
ICT
Aantal medewerkers
1.600 eu
Overige informatie

Fauststraat 3
7323 BA ??Apeldoorn
Telefoon: 088-6603333
E-mail: info@totalspecificsolutions.nl

Zowel overheden als bedrijven zijn constant op zoek naar innovatieve oplossingen die het behalen van hun lange termijndoelstellingen mogelijk maken. Total Specific Solutions ("TSS") is een onderneming die zich richt op het aanbieden en ontwikkelen van deze specifieke oplossingen.  Met een groei naar ruim 1.600 medewerkers zijn wij één van Europa's snelst groeiende IT ondernemingen.

Total Specific Solutions biedt haar klanten optimale oplossingen, waarbij professionele kennis van specifieke markten en vakgebieden voor een voorsprong zorgt. Klanten zien nog altijd de voordelen van ICT, maar willen investeren in oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. TSS kiest er daarom voor te excelleren op specifieke terreinen.

Als gevolg van deze focus spelen vrijwel alle onderdelen een leidende rol in hun eigen marktsegment. Door voor langere tijd gericht te zijn op specifieke markten en kennisgebieden is Total Specific Solutions in staat geweest haar producten en diensten voortdurend te optimaliseren. In een groot aantal kennisgebieden zijn we al vele decennia actief. De komende decennia zullen we onze leidende positie verder uitbouwen door verdieping.