Technische Unie

Technische Unie

Branche
groothandel
Overige informatie

Technische Unie B.V.

Bovenkerkerweg 10-12

1185 XE Amstelveen

Postbus 900

1180 AX Amstelveen

Telefoon: (020) 545 03 45

E-mail: info@technischeunie.nl

 

Twitter: www.twitter.com/technische_unie

Facebook: www.facebook.com/TechnischeUnie

LinkedIn: www.linkedin.com/company/technische-unie

Instagram: www.instagram.com/technischeunie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Onze klanten zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

Missie

Als je onze missie en onze waarden leest, weet je direct waar het bij ons om draait en waar we voor gaan. In onze missie staat wat we willen bereiken en wie we willen zijn. Daarom kijken we bij alles wat we als Technische Unie doen of dit aansluit op onze missie.

Onze missie bestaat uit twee belangrijke onderdelen:

1. Het ondersteunen van onze klanten bij het effectief en efficiënt organiseren van hun installatieproces. Hen adviseren en helpen met het kiezen van de benodigde producten voor hun installatiewerkzaamheden. Deze producten op tijd, compleet en op juiste plaats leveren.

2. Het ontzorgen van onze klanten: diensten aanbieden waarmee zij hun verschillende werkzaamheden makkelijker en met een hogere kwaliteit kunnen uitvoeren.

Visie
We maken ook afspraken over hoe we omgaan met elkaar, onze klanten en onze leveranciers. Deze afspraken hebben we in een aantal woorden samengevat, we noemen dit onze waarden. Waarden van Technische Unie zijn: samenwerking, betrokkenheid, respect, gemak, samenhang, toonaangevend, totaaloplossend en continuïteit.