Slokker Bouwgroep BV

Slokker Bouwgroep BV

KvK nummer
32032742
Opgericht
1935
Adres

Lindenlaan 75
1271 AW Huizen

Postadres
Postbus 55
1270 AB Huizen
Telefoon: (035) 528 43 50
E-mail: sbg@slokkerbouwgroep.nl

Website

Slokker Bouwgroep is landelijk actief vanuit haar vestigingen in Almere, Apeldoorn, Breda, Harderwijk en Huizen. De groepsdirectie is gevestigd in Huizen. Wij beschikken over de kennis en capaciteit om projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw en stedelijke vernieuwingsprojecten te realiseren. Hoe verschillend de bouwprojecten ook zijn, onze aanpak kenmerkt zich altijd door één essentiële factor: betrokkenheid. Niet alleen bij onze opdrachtgevers maar ook bij de uiteindelijke bewoners van de woningen en de gebruikers van de kantoren.

Het gemiddelde omzetvolume van Slokker Bouwgroep op jaarbasis bedraagt circa EUR 125 miljoen waarvan 70% is verworven in bouwteam en 30% middels aanbesteding. Ongeveer 40% van onze opdrachten realiseren wij tegen marktconforme prijzen voor Slokker Vastgoed. De overige 60% voeren wij uit in opdracht van andere commerciële ontwikkelaars, woningcorporaties en beleggers. Iedere opdrachtgever kan rekenen op een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Kernwaarden binnen ons bedrijf zijn recht door zee en afspraak is afspraak, waarbij integer handelen voorop staat. Niet voor niets voeren wij een bedrijfscode conform het model van de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid. Teneinde een perfect product te kunnen leveren wordt opgebouwde kennis middels evaluatie vastgelegd in eenduidige systemen en procedures. Alle bouwbedrijven zijn VCA en ISO gecertificeerd.