Ricoh Nederland

Ricoh Nederland

Branche
IT & Documentmanagement oplossingen
Website
Overige informatie
Bezoekadres:
Utopialaan 25
5232 CD?? 's Hertogenbosch
Postbus adres:
Postbus 93150
5203 MB?? 's Hertogenbosch
Telefoon: 073-6451111
Over Ricoh Nederland
Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Dit betekent dat we naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers, innovatieve document oplossingen bieden, gericht op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met net zo veel inzet en passie voor multinationals als voor lokale kleinbedrijven, met als doel hen steeds efficiënter en productiever te laten werken.

Dankzij de sleutelrol die Ricoh heeft gespeeld bij de snelle ontwikkeling van de wereldwijde kantoorautomatisering, is het bedrijf in slechts twintig jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in duurzame documentoplossingen. Ricoh is een open en vooruitstrevende onderneming – onze mensen zijn de belangrijkste factor voor succes. We bieden onze klanten een creatieve totaaloplossing die consultancy, hard-en software, services, training en outsourcing omvat.

Met 108.500 medewerkers en kantoren in meer dan 70 landen beschikt het Ricoh concern momenteel over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche. Het Ricoh Nederland hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Wij als Ricoh kunnen:
•Bewijzen én uitstralen dat wij om de beste redenen marktleider zijn. Wij laten graag zien dat we in alle distributiekanalen sterk aanwezig zijn en alles onder één dak kunnen aanbieden: de machines, de software, de consultancy, projectmanagement, ICT-expertise, alles wat nodig is om informatie in organisaties op hoogwaardige wijze te managen.

•Tegemoet komen aan de wens van onze grotere klanten. Deze klanten opereren steeds meer internationaal. Wij kunnen daar nu onder het wereldbekende merk Ricoh één gezicht tegenover stellen. Wij zijn geëvolueerd van een leverancier van copiers en printers tot een totale solutions provider voor documenten.

•Ricoh het verschil laten maken in de markt. Ricoh levert vooral toegevoegde waarde in de dienstverlening, de consultancyvaardigheden, de kennis en competenties om software te implementeren en de manier waarop we grote projecten managen.

Krachtig samenwerken
Ricoh Nederland is koploper en marktleider op het gebied van documentoplossingen. We hebben de expertise, hardware en software, maar ook de inventarisatie- en planningtools in huis om complexe processen te doorgronden, te analyseren en te herstructureren. Met twee heldere doelen voor ogen: lagere kosten en hogere productiviteit voor uw organisatie.

Ricoh Nederland levert state-of-the-art apparatuur. Maar met perfecte apparatuur alléén blijf je als bedrijf de concurrentie niet voor. We bieden daarom slimme oplossingen voor de totale documentenstroom, waarmee klanten de capaciteit van uw apparatuur optimaal kunnen benutten.

 Voordelen:
•De kosten per afdruk dalen.

•Wachtrijen worden korter.

•Bestaande documentprocessen worden vereenvoudigd.

•Informatie is op het juiste moment op de juiste plaats.

•Documenten worden eenvoudiger gedeeld door verschillende medewerkers.

•Een document is in een bedrijfsproces sneller op de plaats van bestemming, waardoor workflows orden vereenvoudigd en verkort.

Kortom: organisaties werken dankzij Ricoh efficiënter, effectiever, productiever en winstgevender.