Ordina

Ordina

Branche
ICT
KvK nummer
30086514
Opgericht
1973
Aantal medewerkers
2500
Adres

Bezoekadres
Ringwade 1
3439 LM Nieuwegein

Postadres
Postbus 7101
3430 JC Nieuwegein
Telefoon: (+31)30 663 7000
E-mail: info@ordina.nl

Website
Social media
Ordina is een kennisleverancier die verbetering en vernieuwing in gang zet voor klanten. Dat doen we op het snijvlak van Business en ICT.

We combineren ICT expertise met kennis en bedrijfsprocessen, lokale markten en -vraagstukken. Hierdoor draagt Ordina bij aan het realiseren van strategische doelstellingen van onze klanten, het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en het creëren van waarde voor klanten op korte en lange termijn.

We werken in de Benelux voor organisaties in de financiële markt, de publieke sector, zorg en de industrie. Onze circa 3300 medewerkers (waarvan 2700 in Nederland) zetten zich dagelijks in om bij klanten vernieuwing en verbetering van bedrijfsprocessen tot stand te brengen. Onze kracht is dat wij Consulting en ICT-projecten kunnen regisseren én uitvoeren, met kennis van de business van de klant, de lokale wet- en regelgeving, taal en cultuur. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van standaard (herhaalbare) oplossingen samen met partners.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein. Daarnaast hebben wij meerdere kantoren in Nederland, België en Luxemburg, maar ook internationale samenwerkingsverbanden op nearshore en offshore locaties.  Ordina is in 1973 opgericht  en het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Midkap index. In 2010 haalde Ordina een omzet van 437 miljoen euro.