Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Branche
Gezondheidszorg
KvK nummer
41084046
Opgericht
2002
Aantal medewerkers
4.000
Adres

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ  ‘s-Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 90153
5200 ME ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: (073) 5532000

Social media

Ons uitgangspunt is dat jij de zorg verdient die bij je past, dichtbij en op jouw manier geboden. Samen bepalen we wat je nodig hebt en van wie. Wij zetten daarvoor al onze expertise in, en zoeken de samenwerking, bijvoorbeeld met familie en vrienden, je huisarts, de gemeente en thuiszorg. Zodat jij zo lang mogelijk kan leven zoals jij dat wilt. Daar staan wij voor als Jeroen Bosch Ziekenhuis. Gewoon, omdat jij ertoe doet.

We hebben in 2017 het begrip positieve gezondheid omarmd. Werken vanuit positieve gezondheid betekent voor ons een nieuwe manier van kijken en werken. De focus ligt op gezondheid en niet op ziekte en we gaan uit van wat mensen wél kunnen. Daarnaast spelen informatie- en zorgtechnologie een grote rol om zorg op maat en dichtbij te kunnen brengen.

ONDERWIJS EN OPLEIDEN

Opleiden vinden we belangrijk; wij leveren immers de zorgverleners van de toekomst. Als één van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland, begeleiden we jaarlijks 250 verpleegkundestudenten, 350 co-assistenten en 88 arts-assistenten. Speciale aandacht is er voor de verdere professionalisering van de verpleegkundige beroepsgroep. We stimuleren en faciliteren onze (student) verpleegkundigen om zich op te stellen als coach voor collega’s, en kartrekken van projecten.

Niet voor niets zijn we al 15 jaar lid van de Stichting Topklinische Ziekenhuizen. Met deze titel laten we zien een bovengemiddeld ziekenhuis te zijn met bijzondere aandacht voor topklinische zorg, opleiden en wetenschappelijk onderzoek.