IKEA B.V. Nederland

IKEA B.V. Nederland

Branche
woonbranche
Adres

Bezoekadres hoofdkantoor
Paasheuvelweg 5
1105 BE Amsterdam
Postadres
Postbus 23055
1100 DN Amsterdam
Telefoon: (020) 564 38 88

Website

Het IKEA bedrijfsconcept is het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze producten te kopen.

Vaak zijn mooi ontworpen woonartikelen gemaakt voor de enkeling die ze kan betalen. IKEA wil dat van het begin af aan anders. We hebben de kant van de meerderheid gekozen. We richten ons op de behoeftes die mensen over de hele wereld hebben op het gebied van woninginrichting, ongeacht het verschil in wensen, smaak, dromen, ambities en budget. Het gaat ons om mensen die hun thuis en hun dagelijks leven willen verbeteren.

Het is niet moeilijk om dure meubels te ontwerpen. Je gooit er gewoon een smak geld tegenaan en laat de klant ervoor betalen. Maar het maken van prachtige, duurzame en laaggeprijsde meubels is een stuk minder eenvoudig. Dat vraagt om een andere aanpak. Het komt allemaal neer op het vinden van eenvoudige oplossingen waarbij je bespaart op methode, proces en aanpak. Het enige waar we niet op besparen zijn ideeën.