Fox-IT

Fox-IT

Branche
IT Security
KvK nummer
27301624
Opgericht
1999
Adres

Fox-IT
Olof Palmestraat 6
2616 LM Delft
Telefoon: (015) 284 79 99

Website
Social media

Fox-IT heeft als doel technische en innovatieve oplossingen te maken die voor een veiligere samenleving zorgen. Wij doen dit door geavanceerde diensten en oplossingen op het gebied van cyberbeveiliging en cyberdefensie te ontwikkelen voor onze klanten over de gehele wereld. Om dit te bewerkstelligen richten wij ons sterk op innovatie en zijn wij enorm toegewijd aan onze klanten, onze waarden en onze integriteit.

Terwijl vooruitgang in de IT steeds meer mogelijkheden biedt voor misbruik door steeds geraffineerdere cybercriminelen en terroristen, zorgen de oplossingen van Fox-IT ervoor dat criminelen beter in de gaten kunnen worden gehouden, en kunnen worden opgespoord en vervolgd, en dat het beveiligingsniveau van vitale IT-netwerken en IT-systemen verhoogd wordt. Wij richten ons op de gebieden waar de systemen het meest kwetsbaar zijn en op sectoren waar veiligheid van cruciaal belang is. Hierbij valt te denken aan systemen voor de overheid tot op het niveau van “staatgeheim” en de vitale infrastructuur, zoals de energiesector en banken.

Wie zijn wij?
Fox-IT is opgericht in 1999, heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Delft en werkt samen met betrouwbare partners in meer dan 20 landen.
Onze missie: technische en innovatieve bijdragen leveren voor een veiligere samenleving.
Meer dan 150 beveiligingsexperts met diepgewortelde praktijkervaring die toegewijd zijn om de beveiliging en integriteit van overheden, bedrijven, de vitale infrastructuur en banksystemen te handhaven. Kortom, van de gehele samenleving.

Kernwaarden
Voorop lopen in innovatie.
Geheimhouding: werken met vertrouwelijke informatie, deze informatie produceren en het vertrouwen van onze klanten genieten om met deze informatie te werken.
Uitstekende reputatie; onderdeel zijn van iets unieks (trots).
Individuele vaardigheden en technische en ondernemende creativiteit stimuleren.