Deutsche Bank Nederland NV

Deutsche Bank Nederland NV

Branche
Financial Services
KvK nummer
59581883
Opgericht
1870
Aantal medewerkers
700
Adres

Deutsche Bank Nederland NV
De entree 99-197
1101 HE Amsterdam

Postadres
Postbus 12797
1000 AT Amsterdam

Telefoon: (020) 555 49 11

Website
Social media

Deutsche Bank in Nederland

Deutsche Bank viert haar 150 jarig jubileum in 2020! Daarvan doen we al meer dan 100 jaar succesvol zaken in Nederland. Wat de oprichters van onze bank destijds inspireerde, is hetzelfde dat ons nu nog drijft. We willen een positieve bijdrage leveren aan onze klanten, onze medewerkers, de economie en de samenleving als geheel.

Als grootste internationale bank van Nederland biedt Deutsche Bank hoogwaardige oplossingen aan zowel commerciële en institutionele klanten als aan vermogende particulieren en gezinnen. De bank heeft in Nederland 700 medewerkers die werken vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Samen met de medewerkers van Deutsche Bank van kantoren in meer dan 50 verschillende landen vormen we wereldwijd één team voor onze klanten om hen te faciliteren bij complexe en grensoverschrijdende financiële problemen.

Klanten kunnen hun voordeel doen met internationale benchmarks en producten die ook elders in de wereld worden erkend en gewaardeerd. Deutsche Bank kent de regels en brengt het internationale speelveld binnen handbereik van Nederlandse bedrijven. Deutsche Bank is bijzonder goed in zaken als cross border financing, FX, supply chain financing en Asset Based Finance. Internationaal maken ruim 30 miljoen mensen gebruik van deze en andere diensten.

Deutsche Bank biedt de Nederlandse markt Corporate Banking, Investment Banking, Asset Management en Wealth Management.