Broekhuis Holding

Broekhuis Holding

Branche
automotive
KvK nummer
08024152
Opgericht
1932
Aantal medewerkers
1.001-5.000
Adres

Vanenburgerallee 3
3882 RH
Putten

Telefoon: (0341) 751 187

E-mail welkom@broekhuis.nl

 

Website
Social media

Broekhuis is een familiebedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost-Nederland actief is als partner in mobiliteit.

Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar dealervestigingen vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.

Naast de dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onder andere Broekhuis Lease, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen is Broekhuis dé specialist op het gebied van mobiliteit.

De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens in en achter de auto! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 1500 medewerkers die allemaal met dezelfde ambitie werken: ‘alles voor een enthousiaste klant’.