Asito

Asito

Branche
Facilities Services
KvK nummer
06045723
Opgericht
1952
Aantal medewerkers
10.000
Adres

Asito
Van Riemsdijkplein 50
7606 JA, Almelo

Postadres
Postbus 375
7606 JA, Almelo

Telefoon: (0546) 484 950
E‐mail: info@asito.nl

Website
Social media
Asito: best gewaardeerde schoonmaakbedrijf!
Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen. De kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.
Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie.

Duurzaam schoonmaakbedrijf: zowel voor onze mensen als voor onze klanten
Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers. Graag gaan we samen op pad om uw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu.