Accon avm

Accon avm

Branche
Accountancy
KvK nummer
09173926
Opgericht
1917
Aantal medewerkers
1.600
Adres

Accon avm
Meander 725
6825 ME Arnhem

Postadres:
Postbus 5090
6802 EB Arnhem

Telefoon: 088 446 9000
Email: info@acconavm.nl

Website
Social media

Uw bedrijf ontleent zijn bestaansrecht aan uw onderscheidende producten of diensten. Maar succesvol ondernemen hangt samen met méér dan alleen uw kernactiviteiten. Minstens zo belangrijk zijn een adequate bedrijfsvoering, een gedegen administratieve organisatie en een gezonde financiële huishouding. Dát is het werkterrein van accon¦avm adviseurs en accountants. Met ondersteuning in accountancy en in alle administratieve, fiscale, bedrijfskundige en juridische aspecten van uw bedrijfsvoering scheppen wij voor u de ruimte om professioneel te ondernemen. Vanuit ervaring, expertise en bekendheid met uw sector of branche bieden wij zekerheid en financiële optimalisering van uw situatie.

Landelijk en lokaal
Achter de vele lokale kantoren van accon¦avm gaat een landelijk opererende, ambitieuze en daadkrachtige advies- en accountantsorganisatie schuil. Vanuit een positie dichtbij de klant kunnen we kennis en ervaring bundelen, noodzakelijke investeringen doen in bijvoorbeeld menselijk kapitaal en ICT en onze vaardigheden en expertise omzetten in voordelen voor ondernemers in de agrarische sector en het MKB en voor instellingen in de non-profit sfeer.

Zekerheid
Bij het selecteren van een accountants- en adviesorganisatie gaat u – terecht – niet over één nacht ijs. U zoekt zekerheid, u moet voor de volle 100% kunnen vertrouwen op de expertise en ervaring van uw accountant/adviseur. Goed om te weten dat accon¦avm kan bogen op een historie die teruggaat tot 1917. Opgericht als gespecialiseerd boekhoudkantoor ontwikkelde onze organisatie zich door de jaren heen tot een full service accountants- en adviesorganisatie met een klantenkring in  de agrarische sector, het MKB en de overheid/non-profit. In deze markten zorgen onze ambities, kwaliteit, ervaring, cultuur en specifieke organisatiestructuur voor het onderscheid.

Door schaalvergroting kon onze organisatie de afgelopen jaren verder professionaliseren en de dienstverlening in hoog tempo optimaliseren. Daardoor kunnen wij ons vandaag de dag meten met de bekende, grote accountants- en adviesorganisaties in ons land.