Alcredis Finance BV is de lease- en financieringsmaatschappij van de Louwman Groep. Met Toyota, Lexus en Suzuki Financial Services richt Alcredis zich op de particuliere, middelgrote en kleinzakelijke markt en ondersteunt die met gericht advies en op maat gemaakte services. “Onze dienstverlening is er op gericht de autorijder zorgeloos en zonder rompslomp van zijn auto te laten genieten”, zegt algemeen directeur Albert van Selst, die sinds 1 januari van dit jaar aan het roer staat van Alcredis.

“Aandacht voor onze klanten en dealers en persoonlijke betrokkenheid behoren tot het standaardpakket van onze services”, legt hij uit. “Onze samenwerking met de importeurs en dealers zorgt voor zeer concurrerende leasetarieven, financieringsacties als 50/50 Deals, unieke proposities en gezamenlijke marktbewerking. Een voorbeeld hiervan is het online platform ‘Auto voor de Zaak’ in samenwerking met Toyota.” Slim omgaan met het wagenpark en kostenbesparingen zijn zeker nu van groot belang, maar ook het milieu en MVO spelen een cruciale rol.

 

“Een betrokken ondernemer vindt een lage CO2-uitstoot belangrijk”, zegt Van Selst, “en als hij de juiste auto kiest dan hoeft hij vaak geen BPM af te dragen en krijgt hij 0% bijtelling. Wij hebben een aantal aantrekkelijke oplossingen waar de ondernemer groot voordeel bij heeft. Zo bieden wij een financial leaseoplossing met een servicecomponent die de klant ervaart als operationele lease, maar wel met de fiscale voordelen. En met het Flexpakket hebben wij een oplossing om tijdelijk extra personeel toch een auto van de zaak te geven, zonder dat de ondernemer langere tijd vastzit aan een overeenkomst. Kortom, wij doen er alles aan om zorgeloos autorijden mogelijk te maken.”

www.alcredis.nl

Recente stories