Zekerheid in online zakendoen

  • Eric Pouw
  • DAS
Zekerheid in online zakendoen
DAS staat te popelen om in 2016 zijn nieuwe gezicht te laten zien. Het ambitieuze bedrijf heeft geïnvesteerd in een flink aantal nieuwe online diensten, zowel in de juridische als de financiële hoek. “Het fascineert me hoe bedrijven als Airbnb en Uber de concurrentie een stap voor blijven”, zegt Eric Pouw, algemeen directeur van DAS. “Ik herken hun drive, ook DAS is altijd een innovator geweest. Met onze nieuwe diensten spelen we dan ook perfect in op de deeleconomie en veranderde klantbehoeftes en verdienmodellen.”

Pouw licht graag een tipje van de sluier op. “DAS wordt een facilitator van vertrouwd online zakendoen, voor consumenten én voor webshops. Zo bieden we consumenten een veilige online aankoop, inclusief rechtshulp voor als er toch iets mis gaat. Webshops garanderen we dat hun rekening wordt betaald.”

Ook in de juridische dienstverlening gaat DAS klanten online de juiste expertise aanbieden. Dit gaat niet ten koste van de persoonlijke aandacht voor klanten, verzekert Pouw. “De klant kan op verschillende manieren met ons zaken doen. Soms kan hij via online tools eenvoudig zelf het antwoord vinden, soms doet hij dat samen met een specialist van DAS. En als dat beter voor hem werkt, laat de klant alles door onze jurist uitzoeken. Onze ervaren juristen geven online, telefonisch en ook ‘live’ snel een antwoord, want de behoefte aan juridische hulp is altijd urgent. Of het nu om een deal op Marktplaats gaat, om het checken van bedrijfsgegevens of het beoordelen van een ontslagvoorstel: we leveren altijd de content die onze klanten nodig hebben.”

www.das.nl

  • Marco Mulders

Recente stories