Workflows ontsluiten

Workflows ontsluiten

Waar mensen werken, is dormakaba vaak de poortwachter: de specialist in deur- en toegangssystemen levert de hardware én software voor een veilige, betrouwbare en efficiënte werkomgeving.

Of je nu op kantoor bent, in het ziekenhuis of in een hotel: de kans is groot dat je in aanraking komt met dormakaba. Overal ter wereld installeert dormakaba deurbeslag, sloten, schuifdeuren, sluizen, tourniquets en andere hardware. Chris van den Luitgaarden, managing director: “Om duurzaam bij te dragen aan operationele processen, veiligheid en kostenefficiency moeten verkeersstromen overzichtelijk en beheersbaar zijn. Daar zorgen wij voor, met een vriendelijke en veilige entree.”

De markt vraagt om maatwerk, mede door de digitalisering en de regels voor hygiëne, veiligheid en gezondheid. Daarom heeft dormakaba zijn knowhow vergroot. Vorig jaar is Atimo Personeelstechniek overgenomen, dat workforce management software ontwikkelt. “Je kunt je voorstellen dat nauwkeurige urenregistratie van groot belang is bij het inlenen van personeel, zoals dat bij veel bedrijven gebeurt”, aldus Van den Luitgaarden.

“Er is een grote behoefte aan betrouwbare managementinformatie over de arbeidstijd en de daarmee samenhangende kosten. Bovendien willen organisaties die geregistreerde tijd kunnen uitsplitsen en deze input ook gebruiken voor andere toepassingen, zoals de salarisverwerking, financiële boekhouding en project- of orderadministratie. Het urenmanagement sluit weer goed aan bij onze toegangscontrole. Toegang, tijd en planning kun je niet los van elkaar zien. Wij zijn er trots op dat dit de pijlers zijn van ons productportfolio. De klant hoeft nog maar op één dienstverlener te vertrouwen.”

Recente stories