Wunderman Thompson Commerce is sterk in het samenbrengen van mensen, processen, technologie en data. Met een duidelijke visie op e-commerce. “Om succesvol te zijn in e-commerce is het essentieel om doelgroep en klantgedrag te kennen.”

Gertjan Schaefers, CEO: “Wij houden ons op internationale schaal bezig met alle facetten van digital. Wij leveren end to end oplossingen aan de meest toonaangevende merken en bedrijven, van e-commerce, marketing automation, cloud en data tot de volledige customer journey. Vanuit onze kantoren in o.a. Amsterdam, New York, Londen, Seattle, Beijing, Melbourne en New Delhi werken wij voor grote, ambitieuze klanten als SharkNinja, Makro, Jumbo, Plus, Xerox, Bayer, Johnson & Johnson, Staples, Akzonobel, Unilever, Philips, Shell en nog vele anderen. Als onderdeel van WPP bieden wij eindeloze groeimogelijkheden voor onze klanten maar vooral ook voor onze medewerkers. Wij zijn aanpakkers, focussen op innovatie en leveren commerciële strategieën met impact. Daardoor groeien we hard en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en gepassioneerde enthousiastelingen, check onze website voor de gaafste vacatures in binnen- en buitenland.”

Technologie als basis
“Door creativiteit, data en technologie samen te brengen ondersteunen wij onze klanten in hun business. Wij innoveren met de nieuwste digitale technieken en maken zo het verschil voor onze klanten, waardoor de groei van de meest ambitieuze (internationale) organisaties wordt versneld.”

Innovatieve aanpak
“Door te focussen op de ‘Moments that matter’, de belangrijkste momenten in het koopgedrag van de klant, leveren we de perfecte customer journey. Intussen is e-commerce complex en gefragmenteerd geworden. Wij maken het daarom voor bedrijven mogelijk om stappen te zetten, met als doel eersteklas commerciële strategieën uit te rollen over alle digitale kanalen, waaronder D2C, B2B, retailer.com, online marktplaatsen en social commerce. Met onze innovatieve aanpak en expertise laten wij onze klanten winnen!”

www.wundermanthompsoncommerce.com

Recente stories