“Wij vertalen bedrijfs-DNA naar een compleet inrichtingsconcept. Als dat optimaal is daalt het ziekteverzuim, stijgt de arbeidsproductiviteit en blijkt het makkelijker nieuw jong talent binnen te krijgen,” weet Directeur GZ OfficeXperience Wout van Laar uit ervaring. “Door kantoorruimtes huiskamergevoel te geven passend bij de organisatie voelen mensen zich prettiger. Reken ook maar eens uit wat het betekent wanneer personeel 3% productiever werkt in een aantrekkelijke omgeving. Dan verdient deze investering zich binnen een jaar terug.”

Kantoor- en projectinrichter GZ OfficeXperience is merkonafhankelijk, toongevend én succesvol met haar vernieuwende transformaties van traditionele kantoren naar aantrekkelijke multifunctionele omgevingen. Naast dat ze voor ieder budget een oplossing biedt, oud meubilair inruilt en revitaliseert, kent ze een leaseconstructie Furniture as a Service. “Er verandert zoveel en zo snel dat niemand meer de inrichting van werkprocessen tien jaar vooruit kan bepalen. Maar als werkgever wil je deze wel maximaal faciliteren en meegaan met verandering. Komt bij dat je om te werken niet meer per se naar een kantoor gaat. Dus moet je zorgen dat je het kantoor afstemt op de nieuwe manier van ontmoeten en samenwerken. Veel bedrijven zien op tegen een grote investering in huisvesting of facilitaire oplossingen. Wij zorgen voor een passende oplossing, want soms bieden alleen al nieuwe overlegruimtes en kleurgebruik een stylish upgrade.”

“Onze eigen studio zorgt ervoor dat iedere inrichting het juiste verhaal vertelt. Dat doen we voor grote en kleine bedrijven in álle sectoren van MKB tot multinationals, van Fokker tot aan kantoren van Slachtofferhulp Nederland.“

www.gz.nl

 

Recente stories