Voor klanten relevant verzekeringsaanbod

Voor klanten relevant verzekeringsaanbod

ABN AMRO en Delta Lloyd werken al lange tijd samen op verzekeringsgebied. De joint venture – ABN AMRO Verzekeringen – combineert de verzekeringsexpertise van Delta Lloyd met de distributiekracht van ABN AMRO. De verzekeringstak van de bank bedient zowel particulieren als de zakelijke markt.

“Wij onderscheiden ons doordat wij bestaande bankklanten extra service en dienstverlening kunnen bieden op basis van hun specifieke wensen”, vertelt Hanneke Jukema, directievoorzitter ABN AMRO Verzekeringen. Het heeft dus voordelen om verzekerd te zijn via ABN AMRO Bank. “Op dit moment zijn we druk bezig om onze bereikbaarheid en service naar alle digitale kanalen uit te breiden. Zo kunnen we klanten nog meer maatwerkoplossingen bieden”, legt Jukema uit. “Klanten bereiken ons via internet, mobiele apps en websites.” Klanten kunnen informatie op allerlei manieren opvragen en binnen afzienbare termijn bijvoorbeeld ook hun polis inkijken met een smart phone of tablet.

“We krijgen spontaan complimenten over de snelheid en hulpbereidheid bij claimafhandeling”, zegt Jukema. “En daar ben ik best trots op. Wij zijn er immers om klanten te helpen bij vervelende zaken. Uiteraard blijven we werken aan een optimale dienstverlening.”

Op de website http://www.risicosinbeeld.nl zijn artikelen gepubliceerd die inzicht geven in de risico’s die een bedrijf loopt en preventietips die een ondernemer direct kan toepassen. ABN AMRO Verzekeringen levert kwaliteit en onderscheidt zich door een hoog serviceniveau, continuïteit, zekerheid.

https://www.abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/index.html

  • René Moscou

Recente stories