Het is een vraag die iedereen zichzelf vroeger of later gaat stellen. Waar doe je het allemaal voor? Waarom maak je zulke lange dagen op je werk? Waarom blijf je als ondernemer maar doorgaan met nieuwe initiatieven? Hoe krijg je de juiste balans voor elkaar tussen zakelijk en privé? Van Lanschot positioneert zich bij uitstek als de partij die ondersteuning biedt bij het realiseren van de dromen en wensen op de lange termijn.

Waarom zou je kiezen voor een private bank, waarom voor Van Lanschot? “Vanwege onze kennis en ervaring”, zegt Richard Bruens, algemeen directeur Private Banking en lid van de Executive Board van Van Lanschot, “Wij staan onze klanten echt bij met bijvoorbeeld een service als vermogensregie, zowel privé als zakelijk. Dat geeft hun vermogen een horizon, en maakt het veel beter mogelijk om de juiste prioriteiten te stellen. En wij zijn er ook voor starters op de vermogensmarkt met Evi van Lanschot.”

Van Lanschot richt zich op de ondersteuning van ondernemers, business executives en professionals, zorgspecialisten en vermogende particulieren. “En als je iets met aandacht doet, op een intelligente en uitgekiende manier, word je er ook heel goed in”, merkt Bruens op. Een voorbeeld van die specialisatie? Corporate executives, business professionals en leden van Raden van Bestuur kunnen niet zomaar beleggen. Voor hen is ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes van belang, zodat zij blijven voldoen aan de compliance-eisen die bij hun werk horen.

“Onze dienstverlening is uitgesproken persoonlijk”, vertelt Bruens, “wij besteden letterlijk meer tijd aan onze klanten. En dat doet ons wezenlijk onderscheiden van andere banken.”

Recente stories