Als landelijke ICT-dienstverlener verwierf Unica Schutte ICT dankzij ruim 25 jaar ervaring bekendheid met haar professionele werkwijze en effectieve oplossingen. Met 150 medewerkers heeft het alle ICT-disciplines en expertise onder één dak.

“Dat is een groot voordeel, omdat alles met elkaar is verbonden. Voor een naadloze werking zijn wij niet afhankelijk van derde partijen”, verduidelijkt directeur Ed Staal.

“Wij zien het als onze taak om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten”, vervolgt Staal. “We hebben al sinds 2005 ervaring met outsourcing van ICT- en telecomomgevingen naar de cloud, met ons team van meer dan 100 specialisten en een gedegen service framework. Honderden klanten uit het MKB en de grootzakelijke markt maken gebruik van onze twee eigen datacenters.”

Unica Schutte ICT biedt een breed portfolio van ICT-omgevingen, verbindingen, vaste en mobiele telefonie en webportals, maar ook diensten als mobile device en enterprise mobility management. “Ons portfolio bevat krachtige, op standaarden gebaseerde oplossingen, die volledig zijn toegespitst op de bedrijfssituatie van de klant”, weet Staal.

Unica Schutte ICT begeleidt bedrijven met de transitie van hun ICT-omgeving naar een toekomstbestendig platform, gebaseerd op cloud-technologie. “Daarmee beschikken onze klanten altijd over moderne ICT-diensten en betalen ze alleen voor de benodigde capaciteit en functionaliteit.” Het doet er volgens Staal niet toe of organisaties kiezen voor een on-premise, public of private cloud-omgeving. “Meestal is er sprake van een hybride combinatie. Samen met onze klant bepalen we welke oplossing en transitiescenario het beste past. Zo’n stapsgewijze aanpak zorgt voor maximaal rendement.”

www.unicaschutte-ict.nl/referenties

Recente stories