Traineeship meer dan een gewoon traineeschip

Traineeship meer dan een gewoon traineeschip

In dit tijdperk van snelle veranderingen moeten organisaties wendbaar zijn. Wendbare organisaties bestaan niet, wendbare medewerkers wel. Medewerkers die flexibel, resultaatgericht, empathisch en verbindend zijn. Er is veel behoefte aan talent met deze kwaliteiten, maar dit toptalent is ook schaars.
Deze doelgroep is ambitieus; de talenten zoeken uitdagend werk met verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden bij werkgevers bij wie zij hiervoor ruimte krijgen en waar zij het verschil kunnen maken.

“Wij zijn sterk in het vinden, ontwikkelen en binden van jonge, bevlogen mensen met leiderschapstalent,”zegt Hetty van Ee, managing director bij de ORMIT Groep. ORMIT biedt deze jonge toptalenten een traineeship waar zij hun leiderschap verder ontwikkelen. “Ons traineeship is meer dan een gewoon traineeship,” benadrukt Van Ee. “Trainees, wij noemen ze ORMIT’ers, leren vooral door het uitvoeren van verschillende opdrachten. Dat zijn opdrachten die zij uitvoeren bij één of bij meerdere participerende organisaties. Opdrachten waarbij zij een bijdrage leveren aan de veranderingen die organisaties moeten realiseren. Door de focus op persoonlijk leiderschap in combinatie met unieke trainingen en coaching ontwikkelen ORMIT’ers zich uitzonderlijk snel. Zij leren het beste uit zichzelf en anderen te halen, dat merken participanten al bij de opdrachten.”
“Na afronding van het ORMIT traineeship treden de ORMIT’ers in dienst bij een van deze organisaties.

ORMIT maakt ook traineeships op maat,” vertelt van Ee. “Als een organisatie talent voor een bepaalde rol vraagt, dan werven, selecteren en ontwikkelen wij mensen met een passend profiel.” ORMIT ontwikkelt mensen die met hoofd en hart aansturen en in de praktijk daardoor zowel snel concreet resultaat opleveren als verbinding creëren.

www.ormit.nl

  • René Moscou

Recente stories