Het is niet meer dan logisch dat de Thales Group, wereldwijd actief in de luchtvaart, defensie en informatietechnologie, ook cybersecurity in haar dienstenportfolio heeft. De speciaal voor die taak in het leven geroepen businessunit Thales SecurITy Nederland levert bedrijven en organisaties in vele branches totaaloplossingen die de veiligheid en beschikbaarheid van bedrijfsessentiële gegevens en processen in heel de waardeketen waarborgen.

De 1500 cybersecurity-specialisten van Thales wereldwijd maken gebruik van de kennis en ervaring van het moederconcern om organisaties weerbaar te maken tegen cyberattacks. “Wij leveren al heel lang hoogwaardige cybersecurity-oplossingen”, vertelt directeur René van Buuren. “Onze door de NATO gecertificeerde oplossingen beschermen niet alleen de bedrijfsgegevens, maar zorgen er ook voor dat bedrijfskritische systemen operationeel blijven. Een aspect van bescherming dat ook in het civiele domein steeds meer aandacht krijgt. Mede daarom staat Thales Security wereldwijd in de Top-20 van cybersecurity-bedrijven en zelfs op nummer 1 in Europa.

 

Niet voor niets draait het gros van de banken op Thales-apparatuur en vindt 80 procent van de mondiale financiële transacties plaats via Thales-encryptie. Ook overheden en bedrijven in de energie-, luchtvaart- en defensiesector gebruiken de high-end oplossingen van Thales Security. “Zij kennen de kracht en impact van onze consultancy, services en producten”, legt Van Buuren uit. “We moeten nu eenmaal rekening houden met de kwetsbaarheid van de toekomst. Thales draagt aanzienlijk bij aan een hoger niveau van beveiliging en bescherming. Zeker nu de cloud een steeds belangrijkere rol gaat vervullen in de bedrijfsvoering. Dankzij Thales zijn we samen overal veiliger.”

 

www.thalesgroup.com/nl

Recente stories