Toekomstgerichte transporteur

Toekomstgerichte transporteur

In de afgelopen decennia is St vd Brink uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste transportbedrijven van Nederland. “De toekomst ziet er rooskleurig uit”, zegt directeur Alex van den Brink.

“Onze slogan ‘Hart voor mensen, passie voor transport’ zegt het eigenlijk al. Deze passie is duidelijk voelbaar, waar je ook komt in ons bedrijf. Met onze ruim 750 medewerkers gaan wij continu voor de beste kwaliteit voor onze klanten én voor elkaar. Werk je samen met St vd Brink, dan mag je in ieder geval een meedenkende partner verwachten”, aldus directeur Alex van den Brink.

“Bij ons kun je bovendien rekenen op uitgebreide diensten: transport, op- en overslag en fulfilment. Hierbij focussen we op innovatie: we werken met de modernste materialen en investeren continu in ons wagenpark.” St vd Brink heeft ook oog voor mens en milieu. “We lopen voorop als het gaat om verduurzaming.”

De kracht van St vd Brink? “We zijn een mensgericht familiebedrijf dat een goede verstandhouding met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Dat familiegevoel is geen sausje. Alles wat we doen, is met de menselijke maat. We gaan voor goede onderlinge verhoudingen en contact, denken met elkaar mee en gunnen elkaar het beste.”

Van den Brink besluit: “Het is onze missie om voorop te lopen in de branche als het gaat om duurzaam transport. Onze ambitie is om de CO2-uitstoot in de keten fors te reduceren. Dit is een missie waarin we stappen zetten om de impact op het milieu te beperken. Hierin trekken we samen op met partners. Niet alleen verduurzamen we in onze logistiek, maar ook in onze bedrijfsvoering benutten we iedere kans. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur.”

Recente stories